Sunday, June 28, 2015

UNDI SAYA! HARIMAU BANDARAYA! KSDBKL 2015/16

Segala puji pujian bagi pencipta sekelian alam. Selawat dan salam ke atas junjungan. 

Rupanya nama saya yang di senaraikan itu adalah benar, nama Hisham Hashim yang di calon kan sebagai penolong setiausaha kehormat / penolong bendahari kehormat itu juga adalah benar.

Wahai saudara saudari tuan tuan dan puan puan sekelian, jika itu adalah amanah dan tanggungjawab yang bakal di berikan, saya tak akan lari kerana saya anggap itu adalah harapan dan kepercayaan orang. 

Tapi saya menyatakan terharu pada mereka yang menyatakan sokongan dan minta di suarakan beberapa pekara berkaitan perjalanan kelab. Saya tersentuh dengan kata kata beberapa orang kenalan lama yang saya faham begini: 

'yuran ahli kelab di potong tapi tak pernah dapat sebarang faedah pun'.. 

Jadi saya terfikir, inilah akan jadi perjuangan saya nanti. Memastikan setiap sen yang di potong dari ahli kelab di belanjakan pada urusan yang benar benar mendatangkan manafaat bersama di samping mendapat faedah yang lebih baik. 

Oleh yang sedemikian, saya mohon jasa baik pihak kawan kawan rakan taulan untuk memberi sokongan kepada saya. 

Terima kasih! 😄

Di bawah ini disertakan lampiran nama nama mereka yang bakal bertanding juga. Sokong lah mereka juga. Kerana kelab memerlukan mereka yang boleh bekerja sebagai satu pasukan! Buka. Atas kepentingan peribadi atau beberapa orang! 

Team A! 

Team B! 

No comments:

Post a Comment